Vertrouwenspersoon
Bij dansschool Pendulum willen we voor iedereen een veilige omgeving creëren, waarin iedereen met plezier kan dansen. Om dit te helpen realiseren hebben wij een vertrouwenspersoon aangesteld.

De vertrouwenspersoon is er voor de cursisten. Vind jij als cursist bij Pendulum jezelf in een positie waarin je je niet veilig of aangenaam voelt, maar je kan of wil niet bij het bestuur of je docenten terecht? Dan kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon. Dat kan via [email protected].

De vertrouwenspersoon is onafhankelijk van de dansschool, naast het eventueel volgen van cursussen. Alleen zij heeft toegang tot het mailverkeer. Alle informatie die zij ontvangt is hoogst vertrouwelijk.


We stellen jullie graag voor aan Gerike.

"Mijn naam is Gerike en ik ben de nieuwe vertrouwenspersoon van Pendulum. Ik woon in Groningen, werk als psycholoog en doe al jaren aan (stijl)dansen. De functie van vertrouwenspersoon is voor mij een mooie aanvulling hierop bij deze leuke dansschool (waar ik vanaf volgend jaar zelf ook hoop te dansen). Zoek gerust contact voor wat voor vraag of probleem dan ook, dan denk ik met je mee."

e2d8b367a20c5d5266c747615d7f2833.jpeg