6ab9c1467f29e909ece676d07c2529b0.jpeg

Over Dansschool Pendulum


Een pendulum beweegt vrij en staat daarmee perfect symbool voor onze stijldansschool! Maar vrij stijldansen, hoe doe je dat?

Om samen vrij te kunnen bewegen, wil je de dans in al haar elementen begrijpen. Bij Pendulum staat daarom de sport, een sterke fundering en het plezier van de dans centraal. We beogen iedereen een goede basis mee te geven zodat elke danser de dans echt eigen kan maken.

Voor ex-studenten in Groningen was daar maar beperkt ruimte voor. Als zij na hun afstuderen dieper de stof in wilden duiken of verder dansen onder hun leeftijdsgenoten, dan was er voor hen geen doorstroommogelijkheid. Stichting Stijldansschool Pendulum is opgericht voor hen om dit gat op te vullen, maar iedereen is welkom!

In onze wedstrijdles staat stijldansen als sport centraal. Dit uur is voor iedereen die de dans graag tot in de puntjes wil uitwerken en straks, wellicht op de wedstrijdvloer, de sterren van de hemel wil dansen. Daar mag flink voor geleerd en gewerkt worden!

Maar laat je dat niet afschrikken. Wij bieden ook intermediate lessen aan, die voor dansers zijn die al ervaring hebben in stijldansen. In deze cursus worden nieuwe figuren gegeven en techniek behandeld. Ook zijn er open trainingsuren, met en zonder begeleiding, waar ieder op zijn eigen tempo kan dansen en sluiten we de avond af met een een momentje sociaal dansen.

Voor ieder wat wils dus! Slinger maar langs bij het social dancing uur, want we wachten op een dansje met jou!


6be128200d3da2f761bc6bcce4cf7be6.jpeg