DANSLOCATIE GEZOCHT!

NOODKREET VOOR EEN NIEUWE STIJLDANSLOCATIE!

Stichting Dansschool Pendulum is met spoed op zoek naar een nieuwe locatie om te kunnen stijldansen, we staan voor alles open!

Wij dansen nu iets meer dan een jaar in de Travertijn, maar ook deze locatie zal binnen afzienbare tijd sluiten.

Er lijken in de gemeente Groningen steeds minder en minder plekken over te blijven waar wij als dansers terechtkunnen. Dit geldt niet alleen voor onze dansschool, maar voor alle dansscholen in de buurt. Dansen verdwijnt zo langzaam uit het oog. Dit is ontzettend zonde! 

Er zijn in deze gemeente veel dansers actief, uit allerlei stijlen. Dansen en samen zijn brengt veel goeds: bewegen is natuurlijk gezond, maar vergeet ook niet het belang van het samenbrengen van mensen en hen samen leuke activiteiten laten doen. Het is een belangrijke uitlaatklep en zorgt voor verbintenis en de nodige ontspanning.

Hierbij willen we dan ook graag een oproep doen aan één ieder die dit leest, maar ook de Gemeente Groningen, buurthuizen, lunchcafés, loods-verhuurders, anti-kraak en andere instanties om met ons mee te kijken naar een goed alternatief! 

Staat jouw pand ‘s avonds leeg? Dan kunnen wij elkaar misschien wel helpen! 

We zijn op zoek naar een leuke locatie om te kunnen dansen, maar waar we hopelijk ook een sociaal praatje aan de zijkant van de vloer kunnen maken met een drankje in ons hand.

Dus weet jij:

* een locatie van ca 150m2 (liever meer!), waar bij voorkeur een houten/laminaat vloer in ligt, of in gesprek wil over het neerleggen van een dergelijke vloer. Kosten en voorwaarden zijn natuurlijk bespreekbaar!

* een locatie beschikbaar vanaf medio augustus

* een locatie met wat ruimte of een bar om een drankje te drinken

* een locatie die in de avond beschikbaar is? Bij voorkeur op vrijdagavond en zaterdagavond, maar waarschijnlijk meer avonden in de week. 

* een locatie waar we in overleg ook wat spullen kwijt kunnen. Het gaat om een klein kastje met lampen, een microfoon, etc. 


Wat bieden wij?

* Wij zijn bereid om een goede vergoeding per avond te bieden.

* Wij zijn nette huurders en zorgen dat alles weer netjes achtergelaten wordt. 

* Mocht het zo zijn dat er overdag een andere activiteit plaatsvindt, waarvoor spullen verplaatst en teruggezet moeten worden, doen we dat met plezier. 

* We hebben geen verwarmingskosten aangezien onze dansers de zonnetjes in huis zijn. 


Wij staan voor alles open en zoeken naar een aangename samenwerking! 


Laat het ons weten!

Neem contact met ons op via [email protected] 


Weet je geen locatie maar wil je ons toch helpen? Deel dan dit bericht!