5cc40a90eb2971a27e5e8aee5742c84a.png


Wat bieden we aan?


Bij Dansschool Pendulum geven we de tien verschillende stijldansstijlen verdeeld over twee disciplines. 

In de Ballroom zijn dit de Engelse wals, Tango, Weense wals, Slowfox en Quickstep. 

In de Latin zijn dit de Samba, Cha cha, Rumba, Paso Doble en Jive.

In bijna alle cursussen komen beide disciplines aan bod, maar sommige dansen worden pas op hogere niveaus behandeld. De uitzondering hierop zijn de Technique & Performance cursussen. Beide disciplines worden hierin afzonderlijk behandeld in een eigen cursus.


Hoe steken de cursussen in elkaar?


Elke cursus duurt 12 lessen. Op dit moment bieden we vier verschillende cursussen aan: Beginners, Improvers en twee Technique & Performance groepen (Ballroom en Latin).


Kijk op de pagina "Rooster" voor een volledig rooster met wanneer de lessen plaatsvinden. Kijk op de pagina "Planning" om te zien op welke dagen wij lesgeven.


Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar [email protected].


Wat kan ik verwachten?


Hieronder vind je een korte beschrijving van alle cursussen en open uren.


Beginners cursus
De beginnerscursus is voor iedereen die wil leren stijldansen! In deze cursus leer je de basis voor ten minste 6 dansen. Engelse Wals, Tango, Quickstep, Chacha, Rumba en Jive. Deze cursus duurt een twaalf lessen en je kunt starten in september, december of in april. 


Improvers cursus

Improvers is de vervolgcursus op de beginnerscursus. In deze cursus zal meer verdieping komen op de dansen die je in de beginnerscursus hebt geleerd, met meer figuren! De cursus duurt een jaar en je kunt instromen in september, december, of april.


Technique & Performance Latin / Ballroom

De Technique & Performance cursus is gefocust op mensen die hard aan het werk willen, om op de wedstrijd zo goed mogelijk uit de verf te komen. De les bestaat uit een half uur les en een half uur begeleid trainen, zodat je de lesstof kan toepassen in je eigen choreochrafieën en gericht feedback kan ontvangen. Elk blok van deze cursus staat op zichzelf en je kunt beginnen in september, december, of april.


Social Dancing

Kom met z'n allen de avond afsluiten met een aantal dansjes en drankjes. Dit is helemaal gratis!


Vrij Dansen

Tijdens dit blok is de zaal beschikbaar om vrij te kunnen trainen. Ook wanneer je een privéles hebt, zou je daarvoor de zaal kunnen gebruiken tegen een kleine vergoeding. Stuur een mail naar [email protected] wanneer je hier graag gebruik van wil maken.


Openingsdansen
Tijdens dit blok is de zaal gereserveerd voor paren die openingsdansen of privélessen afnemen.